Hoe u een kaartupdate kunt bestellen

 • find update

  Vind uw update Voer uw model en jaar in het bovenstaande menu in om snel uw kaartupdate te kunnen vinden

 • what's new

  Zie wat er nieuw is Productpagina met informatie over nieuwe weggegevens, producteigenschappen en meer

 • checkout

  Ga verder naar Betalen Voltooi uw bestelling voor een kaartupdate via onze beveiligde betaalprocedure*

Ga naar het helpcentrum voor meer informatie *Voor sommige updates is wellicht een VIN, systeem-ID of andere code nodig. De instructies zijn te vinden op de productpagina of u kunt naar het helpcentrum gaan.

HOOGTEPUNTEN GPS-KAARTUPDATE

 • road

  11.3 miljoen kilometer aan wegen

 • new road

  169,000 kilometer aan nieuwe wegen

 • point of interest

  186,000 nieuwe POI's (Points Of Interest)

 • street names

  689,000 straatnamen

 • speed limit

  881,000 borden met maximumsnelheden

Voorzie uw navigatiesysteem van de nieuwste weggegevens en bezienswaardigheden.

Kom meer te weten over de nieuwe gegevens en functies *De bovenstaande gegevens hebben betrekking op het gemiddelde voor alle kaartupdates in 2018 voor Europa. Op elke productpagina zijn exacte gegevens beschikbaar.

Bestel uw officiële Honda-kaartupdate

De Honda Navigation Store is uw online bron voor kaartupdates voor uw Honda-navigatiesysteem. Iedere kaartupdate zorgt ervoor dat uw systeem optimaal functioneert met essentiële gegevens, inclusief nieuwe en gewijzigde wegen, adressen, bewegwijzering, bezienswaardigheden en nog veel meer.

Lees meer
why update
Waarom updaten

Kom meer te weten over wat uw kaartupdate inhoudt en hoe u hiervan kunt profiteren in alle soorten rijomstandigheden.

Haal het meeste uit uw systeem
about map
Over uw kaart

Laserlichtradar en luchtfoto's behoren tot de krachtige hulpmiddelen die voor de juistheid van uw kaart zorgen.

Zie hoe uw kaart gemaakt is
help center
Helpcentrum

Snelle toegang tot installatie-instructies, bestelinformatie, FAQ en nog veel meer.

Krijg antwoorden op uw navigatievragen
Winkel met vertrouwen
Veilig Alle belangrijke creditcards en PayPal worden geaccepteerd als onderdeel van onze veilige betaalprocedure.
Authentiek Wij verkopen alleen officiële producten die door de fabrikant getest en goedgekeurd zijn.
Klantenondersteuning
Verzend een bericht of bel de klantenservice.Neem contact met ons op

Werk de kaart van uw navigatiesysteem bij en upgrade deze

De kaart van uw navigatiesysteem updaten en upgraden. De meest recente kaartupdate voor Europa bevat gemiddeld 265.000 kilometer aan nieuwe wegen.* Nieuwe weggegevens, in combinatie met 2.5 miljoen borden met maximumsnelheden, verbeteren de reistijdschattingen en genereren preciezere routeopties.

Daarnaast bevat een update van de kaart van Europa gemiddeld 139.000 benzinestations, 231.000 geldautomaten en 645.000 restaurants. Deze up-to-date bezienswaardigheden zijn belangrijk voor uw dagelijkse rijbehoeften. Van het vinden van de dichtstbijzijnde pinautomaat wanneer u in de stad rijdt, tot het vinden van het dichtstbijzijnde tankstation op uw volgende trip: een geoptimaliseerd navigatiesysteem maakt het u gemakkelijk en geeft u uw gemoedsrust.

Vergeet niet dat uw Honda-navigatiesysteem ontworpen is voor gebruik tijdens het rijden. In tegenstelling tot draagbare apparatuur met kleine schermen en nog kleinere knoppen, zorgt uw autonavigatiesysteem dat u op de weg kunt letten. Door uw kaart te updaten, blijft het navigatiesysteem optimaal functioneren en haalt u het meeste uit uw systeem.

Om uw kaartupdate te kunnen vinden, voert u het model en het jaar van uw Honda in, in het menu bovenaan de pagina. Iedere productpagina geeft het dekkingsgebied van de kaart weer, markeert nieuwe weggegevens en geeft duidelijke installatie-instructies. Aanvullende ondersteuning is verkrijgbaar via het Helpcentrum. Alle belangrijke creditcards en PayPal worden geaccepteerd.

Producten die in de Honda Navigatie Store worden verkocht zijn door de fabrikant getest en goedgekeurd. Iedere kaart is aangepast aan het navigatiesysteem in uw auto. Winkel met vertrouwen in de wetenschap dat u een authentiek product krijgt dat via een beveiligd betaalplatform aangeboden wordt.

Bent u klaar voor het optimaliseren van uw Honda-navigatiesysteem? Blijf bij de tijd en op koers - update vandaag nog uw Honda- navigatiesysteemkaart!

*De bovenstaande gegevens hebben betrekking op het gemiddelde voor alle kaartupdates in 2018 voor Europa. Op elke productpagina zijn exacte gegevens beschikbaar.